В умовах карантину буковинські поліцейські продовжують приймати звернення громадян.

Нагадуємо, із запровадженням вимушених обмежень призупинено особистий прийом громадян керівництвом ГУНП, а також структурних і територіальних підрозділів поліції Чернівецької області. Дотримуючись правил карантину, поліцейські й надалі забезпечують реагування на звернення та повідомлення населення.

У разі потреби до поліції Буковини можна цілодобово звернутися за номером спецлінії «102», а також – зателефонувавши до ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області на номер (0372) 55-26-02.

Окрім цього, громадяни мають можливість надіслати своє письмове звернення до поліції на електронну скриньку за адресою gupolice@cv.npu.gov.uaВся контактна інформація знаходиться на офіційному вебсайті ГУНП в Чернівецькій області за посиланням cv.npu.gov.ua.

Загалом, з 17-го березня на спецлінію «102» надійшло понад 6,5 тисяч повідомлень громадян. Більшість з них – інформаційного та довідкового характеру. Всі звернення зареєстровано в системі єдиного обліку НПУ. Співробітники ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області забезпечили оперативне реагування на кожне з них.

Окрім цього, до громадської приймальні обласного управління Нацполіції надіслало 88 звернень. Зокрема, поштою надійшло 63 звернення, через «гарячі лінії» НПУ та Уряду – 19, адвокатських запитів – 4, запитів на публічну інформацію – 2.

Наразі їх скеровано до відповідних підрозділів для розгляду та надання відповіді ініціаторам звернень.

Поліцейські закликають громадян дотримуватися карантинних обмежень та не покидати своїх помешкань без нагальної потреби. За будь-яких умов поліція продовжує цілодобово дбати про вашу безпеку.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata