Моліться за братію і переказуйте гроші. Намісник охопленої коронавірусом Лаври звернувся до вірян

За минулу добу у столиці підтвердили коронавірус у 79 осіб. З них 63 випадки – в Києво-Печерській лаврі. Загалом там вже сотня хворих

Намісник Києво-Печерської лаври, митрополит Павло і братія лаври звертаються за допомогою до вірян у зв’язку з припиненням богослужінь через спалах коронавірусу. Про це йдеться на сайті Лаври.

Зазначимо, що за минулу добу у столиці  підтвердили коронавірус у 79 осіб. З них 63 випадки – в Києво-Печерській лаврі. Загалом там вже сотня хворих

«Дорогі браття і сестри, у зв’язку з поширенням на території України гострого респіраторного захворювання Covid-19 в Лаврі були припинені громадські богослужіння. Просимо всіх посилити молитви за братію і за нашу головну святиню – Свято-Успенську Києво-Печерську Лавру, за новопреставлених архімандрита Нектарія і ієродиякона Наума», – йдеться у повідомленні.

Моліться за братію і переказуйте гроші. Намісник охопленої коронавірусом Лаври звернувся до вірян
Намісник і братія Лаври просять також перераховувати гроші.

«Також всі ви знаєте, що на сьогоднішній день найбільше випадків зафіксовано в Києві, а Лавра є невід’ємною частиною столиці і розташована в самому її центрі, тому також піддана цим загрозам. Тому просимо всіх небайдужих людей надати посильну фінансову допомогу», – сказано у повідомленні і додано реквізити.

«Нехай Господь благословить і укріпить усіх нас, а молитвами преподобних Печерських позбавить нашу країну від цієї згубної пошесті», – резюмується у повідомленні.

У зв’язку зі спалахом інфекції в Лаврі, київська влада вирішили закрити монастир на карантин.

5 квітня ЗМІ повідомили, що у настоятеля Києво-Печерської Лаври, митрополита РПЦ в Україні Павла виявили коронавірус. 11 квітня його було госпіталізовано до Олександрівської лікарні. Наразі невідомо, чи підтвердився у нього коронавірус.

КОРОНАВІРУС В УКРАЇНІ

В Україні станом на ранок 13 квітня виявлено 3102 випадки Covid-19. Минулої доби зафіксували 325 нових випадків захворювання на коронавірус. Серед них – 12 дітей. За минулу добу від коронавірусу померли 10 людей.  Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/kyiv/news/molitsya-za-bratiyu-i-perekazuyte-groshi-namisnik-ohoplenoji-koronavirusom-lavri-zvernuvsya-do-viryan-673065.html?fbclid=IwAR1b5LfvV5Pf7Ka2TqV7EJdFfLCoeEB8HuJ2j06MZQ86Yt1HaHP0tX40uds

peredplata