«Кріпаки повинні сидіти в країні і працювати за миску супу» – телеведуча про заборону заробітчанам виїжджати за кордон

Ведуча Еспресо Ольга Лень згадала, що Зеленський всі роки у 95 кварталі знецінював ідею отримання безвізу з ЄС. Тому заборону влади виїжджати за кордон у пошуках кращої роботи Лень вважає логічним кроком.

Про це вона написала у своєму Facebook. “Зеленський всі роки знецінював в своєму «95 кварталі» ідею отримання безвізу з ЄС. Він навіть цілий сезон серіалу зняв про те, який фіговий безвіз, бо всі кріпаки з країни втечуть.

Дика ідея, як для сучасної людини, до речі. Але цілком природня для «совка», що звик жити з закритими кордонами і виїзжати з країни за дозволом КГБ. Недалекі шанувальники гумору Зеленського, звичайно, не розуміли, що це було спробою знецінення самої ідеї вільного пересування Європою і світом для українців. Що бути громадянином світу не можливо, доки твій паспорт не є таким, що дозволяє в будь-який момент сісти на літак чи в авто і поїхати будь-куди.

І тому голосуючи за Зеленського вони також не знали, що заборона виїзду за кордон для роботи – це лише логічний крок для людини з таким світоглядом. Бо в уявленні Зеленського і його оточення, кріпаки повинні сидіти в країні і працювати за миску супу, а не шукати собі кращої долі де схочуть.

Однак, ця заборона виїзду тільки для «зелених» кріпаків. Бо ніякої заборони для виїзду «зелених» панів немає. І сам Зеленський зі своєю родиною будь-коли можуть виїхати до своєї хатинки в Іспанії чи Італії. Чи просто до Швеції, бо там приємніше. І байдуже, коронавірус там чи ні.” 
Джерело: https://shlyahta.com.ua/kripaky-povynni-sydity-v-kraini-i-pratsiuvaty-za-mysku-supu-televeducha-pro-zaboronu-zarobitchanam-vyizhdzhaty-za-kordon/?fbclid=IwAR0vLfs1P-h4q6d31WMVixUB1675KVSvIL90qi19RIstOkMiborXtywNIPg
© shlyahta.com.ua

peredplata