У Дніпрі напали на журналістку, під час зйомок сюжету про порушення карантину

Продавці знаходяться в магазині без масок, а кондитерські вироби лежать неприкритими на прилавку

У Дніпрі напали на журналістку, під час зйомок сюжету про порушення карантину
Автор Романова Марі 

 

 

У Дніпрі в продуктовому магазині напали на журналістку, яка фіксувала на камеру порушення карантину – продавці знаходилися в магазині без масок, а кондитерські вироби лежали неприкритими на прилавку.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, постраждала журналістка каналу “Відкритий” Христина Малікова.

Малікова каже, що на вході в магазин (“Асорті” в центрі міста на вулиці Староказацкой) висить оголошення про те, що без масок у приміщення заходити не можна, але при цьому продавці правило ігнорують.

Коли журналістка почала знімати ситуацію в магазині на телефон, до неї підбігла господиня магазину і почала силою забирати у неї телефон і виштовхувати з приміщення.

 

Директор магазину забрала у журналістки смартфон, а відео з нього видалила. Керівництво каналу звернулося в поліцію, через те, що до Христині Малікової застосували фізичну силу. Правоохоронні органи склали протокол.

На кадрах видно, як неадекватна власниця магазину кричить, що журналісти не мають права нічого знімати, вона кидається з кулаками на всіх і голосно виражається.

Лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська впевнена, що в Україні дуже погана ситуація з кількістю хворих COVID-19. Вона впевнена, що зараз в наших клініках набагато більше хворих, ніж нам говорять. Медик думає, що ми Україна може наближатися до «італійському сценарієм».

Метро в Києві не планують закривати повторно, але це може статися, якщо кількість хворих COVID-19 радикально рости.

peredplata