Третьякова назвала помилкою “дітей низької якості”, але нарвалася на нову хвилю критики.

 

Третьякова поскаржилася на буллінг

Автор Романова Марі 

 

 

Голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова, яка потрапила в скандал після заяви про “дітей низької якості”, зізналася у скоєнні помилки і поскаржилася на буллінг.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, відповідний пост вона опублікувала у себе в Facebook.

Галина Третьякова, зокрема, розповіла, що все життя багато працювала і самостійно підняла чотирьох дітей без всяких виплат і допомоги від держави:

“Я прийшла в політику в 57 років, маючи чотирьох, тепер уже дорослих дітей, яких “витягувала” в життя самостійно. Була годувальницею свого господарства все своє життя. Був час, коли страшно боялася змінити роботу, тому що для місячного пошуку іншої не було ніякого запасу в сім’ї. А вдома було троє-четверо дітей, яким треба було дати освіту, враження від світу, мови, інформацію. В політику пішла свідомо. Не за владою, а за змінами. Я була і є не маленьким платником податків, не брала лікарняних, працювала і працюю не менше 50-60 годин на тиждень, не отримувала виплат на дітей”.

 

Вона також вважає, що її організовано “цькують”:

“Спасибі за слова підтримки, вони дуже важливі під час організованого буллінгу. Багато хто розуміє, що відбувається насправді, чому все з’явилося тільки зараз, і що я мала на увазі в публічній зустрічі/лекції у Київській школі економіки. І що я матиму на увазі в майбутніх лекціях, виступах, зустрічах. Тому я нікуди не збираюся йти під тиском зовні. Буду робити свою справу”.

При цьому Галина Третьякова зізналася, що невдало обрала слова, зробивши помилку:

“Так, слова обрані невдало. Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів? Досі  намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами. Про дискримінацію. Ми ще навчимося відрізняти дискримінацію в наявних суспільних процесах від розмов. Ми ще навчимося боротися з тими, хто говорить про боротьбу з дискримінацією, але породжує її своїми діями”.

 
 

Третьякова назвала помилкою “дітей низької якості”, але нарвалася на нову хвилю критикиТретьякова назвала помилкою “дітей низької якості”, але нарвалася на нову хвилю критикиТретьякова назвала помилкою “дітей низької якості”, але нарвалася на нову хвилю критикиТретьякова назвала помилкою “дітей низької якості”, але нарвалася на нову хвилю критики

Напередодні Третьякова опублікувала повну версію ролика, який викликав резонанс в мережі.

Допомога при народженні дитини в наступному році залишиться на рівні 2019 року, батьки новонароджених будуть отримувати 41280 гривень.

Як отримати допомогу при народженні дитини під час карантину: покрокова інструкція.

peredplata