“Бандєровская св*лочь. Убірайся тут Руминія”: у Чернівцях на жінку накинулись через українську мову.

 
 

У Чернівцях в одному із супермаркетів продавець мяса облаяв жінку, заявивши, що Чернівці – це територія Румунії, а вона – це “бандєровская св*лочь”, бо говорить українською мовою.

Так повідомляють Вголос

“Почалось все з того, що у м’ясному відділі я звернулася до працівників зважити мені покупку. Чоловічок з рудою борідкою почав шлангуватися, що не чує чи не розуміє, що я замовляю, потім відрубав: “Ви можете чєловєчєским язиком сказать, что хотите?”

У відповідь на “Шановний, обслуговуйте людей українською”, цей працівничок на “чістом рузком” з острицьким акцентом почав кричати. Мовляв, “с чего это я должен на твоем украинском, как считаю нужным, так и говорю!”. Далі перейшов на образи – “сволочь такая!”, “бандеровка!”, до нього приєдналася ще одна продавчиня “Ряби-індиків-…” Та верещала на увесь магазин, що через таких, як я, “ми з Росією посварилися”.

Але найагресивніше зреагували двоє румуномовних покупців, які мило бесідували з працівниками. Почувши, про що сперечаємось, заявили, що це – “їхня територія”, і щоб я забиралась звідси геть. Вони кричали й розмахували руками, дама “з претензією на еліту” брудно лаялася і обзивала мене непристойними словами”, – повідомила потерпіла Анна Данилюк.

 

peredplata