Перші дні локдауну на Буковині: перевірено 680 об’єктів

680 об’єктів перевірили на предмет дотримання карантинних обмежень спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області за минулих два дні. Ідеться, зокрема, про 215 закладів торгівлі продовольчими товарами, 14 агропродовольчих ринків, 251 магазин торгівлі непродовольчими товарами, 167 закладів громадського харчування, та 33 – інших об’єкти (3 СТО, 13 перукарень, 5 АЗС, 9 аптек, 1 відділення «Нової пошти», 1 комп’ютерний клуб та 1 перевізника).

За результатами перевірок встановили 21 порушення, склали 11 протоколів про адміністративне правопорушення (1 – у закладі громадського харчування Чернівців; 6 – на об’єктах торгівлі продовольчими товарами в Сокирянському, Сторожинецькому, Кельменецькому, Кіцманському та Заставнівському районах; 4 – на агропродовольчих ринках у Вижницькому, Сокирянському та Сторожинецькому районах) та надано 10 рекомендацій.

У Чернівцях 10 січня зафіксовано роботу 5-ти  закладів громадського харчування після 18:00.

Роз’яснювальною роботою охопили 358 осіб. Про встановлені порушення карантинних обмежень поінформували Чернівецьку міську раду та органи місцевої влади.

peredplata