Іноземця, який відбував покарання у колонії на території Чернівецької області примусово відправили на батьківщину

Громадянин сусідньої держави відбував покарання у виправній колонії на Буковині за вчинення розбійного нападу. Щоб запобігти повторному скоєнню ним будь-яких правопорушень, поліцейські ініціювали примусове повернення іноземця до країни походження із тимчасовою забороною в’їзду на територію України – Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники міграційної поліції постійно здійснюють заходи щодо недопущення незаконного перебування на території України іноземців та осіб без громадянства.

Зокрема, правоохоронці встановили 26-річного громадянина сусідньої держави, який відбував покарання у виправній колонії на території Чернівецької області за скоєння майнового злочину.

Сьогодні, 12 лютого, в іноземця закінчився строк відбування покарання і його було звільнено. Зважаючи на те, що чоловік міг залишитися і нелегально перебувати в Україні, а також нести загрозу громадському порядку, здоров’ю та законним інтересам наших співвітчизників, поліцейські направили до Управління Державної міграційної служби в Чернівецькій області обґрунтоване звернення щодо примусового повернення іноземця до країни походження з подальшою забороною в’їзду на територію нашої держави терміном на три роки.

Співробітники міграційної поліції Чернівецької області та територіального управління ДМС України доставили чоловіка до пункту пропуску та передали прикордонникам, які повернули його на батьківщину.

 

 

peredplata