Поліція Вижниччини повідомила чоловіку про підозру у вчиненні хуліганства

Нагадаємо, на початку лютого цього року між двома водіями стався конфлікт, під час якого один з них наніс іншому тілесні ушкодження битою та погрожував предметом, схожим на пістолет. Співробітники поліції затримали правопорушника на місці події. За результатами медичного огляду встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Під час досудового розслідування співробітники Вижницького районного відділу поліції з’ясували, що 20-річний житель Івано-Франківської області, рухаючись на автомобілі «Ford Mondeo» по одній з вулиць міста Вижниця, порушив Правила дорожнього руху. Водій виїхав на смугу створивши аварійно-небезпечну ситуацію. Крім цього, порушник не реагував на зауваження інших учасників дорожнього руху, поводився агресивно й нецензурно висловлювався на їхню адресу.

 

Коли 33-річний житель Вижниці зателефонував до поліції, щоб повідомити про правопорушника, той ударив його дерев’яною битою та пошкодив мобільний телефон. Коли заявник намагався відібрати у хулігана биту, той приклав йому до руки гарячий автомобільний прикурювач і почав погрожувати предметом, зовні схожим на пістолет, націливши його в обличчя. 

На підставі зібраних доказів правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування у формі дізнання.

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/xuliganstvo/policziya-vizhnichchini-povidomila-choloviku-pro-pidozru-u-vchinenni-xuliganstva/

 
 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata