Найближчим часом у Коровії та Чорнівці створять сервіси на кшталт ЦНАПів

Про це написав у ФБ міський голова Чернівців Роман Клічук:
 
“Днями зустрівся з активними мешканцями Коровії, яка нині є частиною Чернівецької міської територіальної громади. Ні для кого, напевне, не секрет, що не всі жителі цього села у захваті від приєднання до міста, і активісти досі шукають можливості для Коровії знову стати окремою громадою. Звичайно, я поважатиму будь-яке законне рішення людей, яке буде втілене законними способами.
Наразі ж, як міський голова, докладу всіх зусиль для того, щоб жителі обох сіл, які ввійшли до складу Чернівецької ОТГ – і Коровії, і Чорнівки, – все ж таки відчули переваги спільного господарювання. На сьогоднішній зустрічі жителями Коровії піднімалися ті самі питання, які турбують і чернівчан: освітлення вулиць, ремонт доріг, громадський транспорт тощо. Хочу запевнити, що кожне з них опрацьовується з урахуванням інтересів усієї нашої об’єднаної громади, а не лише жителів Чернівців. Приміром, під час снігопадів техніка прибирала і чернівецькі, і коровійські вулиці – багато хто це зауважив. Так будемо планувати та здійснювати роботу й надалі – злагоджено і конструктивно.
До речі, найближчим часом у Коровії та Чорнівці плануємо створити сервіси на кшталт ЦНАПів. Місцевим жителям тоді не потрібно буде їздити в місто за довідками чи іншими документами”.

peredplata