“Ще раз ляснеш і я тебе хлопну, с***а, борода обсиплеться”: у Раді нардепи влаштували штовханину (відео).

“Ще раз ляснеш і я тебе хлопну, с***а, борода обсиплеться”: у Раді нардепи влаштували штовханину (відео)
Сутичка виникла між нардепами під час обговорення погрому Банкової.

© Сергій Швець
У Верховній Раді під час позачергового засідання 30 березня, коли виступала очільниця фракції “Європейська солідарність” Ірина Геращенко, між парламентарями сталася сутичка. Поштовхалися депутати від “Євросолідарності” і “Слуги народу”, коли обговорювався погром Офісу президента під час протесту на підтримку Сергія Стерненко.

Відео інциденту поширив нардеп від “Слуги народу” Євген Шевченко.

Читайте також:
“Торкнувся руки” депутатки і попросив вибачення: нардеп зі “Слуги народу” перепросив за інцидент зі штовханиною

Як виявилося, пересварка почалася через те, що нібито нардеп від “Слуги народу” Сергій Швець повернувся до спікерки Геращенко спиною, а нардеп від “Євросолідарності” Михайло Бондар його розвернув. Після цього інший депутат від “Слуги народу” Юрій Камельчук намагався втрутитися в ситуацію, але у відповідь Бондар штовхнув Кармелюка, який сказав: “Я тебе зараз хлопну…”.

Бондар відповів: “Це я тебе зараз хлопну. Ще раз ляснеш і я тебе хлопну, с***а, борода обсиплеться”.

На відео чутно, як один із нардепів каже: “Це провокація”. Також у конфлікт втрутився п’ятий президент Петро Порошенко, котрий звинуватив Швеця, що той мовляв прийшов до Ради у нетверезому стані.

“І приберіть цю випившу, п’яну морду. Зробіть йому алкогольне тестування. П’яна морда приходить до парламенту”, – вигукує Порошенко.

Читайте також:
Напружений день у Раді: нардепи вдруге влаштували штовханину у президії

Своєю чергою, у Facebook Сергій Швець заявив, що його зацькували і спростував всі звинувачення щодо алкогольного сп’яніння. Нардеп додав, що здав тест на алкоголь, і щойно будуть результати пообіцяв їх оприлюднити.

“Учорашній день став шаленим! Порохи почали, як зазвичай, брехати з трибуни, а після того, як я показав Порошенкові його цитату з Путіним:”Жму руку, обнимаю!” члени фракції почали цькувати мене особисто. Булінг ін рада ін екшн. Домовилися до того, що я нетверезий. Аби припинити базарні балачки, сам пішов у лікарню та здав аналізи. Днями будуть результати, одразу оприлюдню для вас”, – написав Швець.

Водночас у коментарі  PavlovskyNews Євген Шевченко, який і поширив відео пересварки, заявив, що, мовляв, Порошенко заспокоював депутата своєї фракції.

 

 

 

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/biyka-v-radi-nardepi-vlashtuvali-skandal-novini-ukrajina-11372386.html

 Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/sche-raz-lyasnesh-i-ya-tebe-hlopnu-s-a-burda-obsipletsya-u-radi-nardepi-vlashtuvali-shtovhaninu-video-1755631.html?fbclid=IwAR2_RJep4KkcBIeYwkK2rN63B7Buwk8HoqD2q_83jSg9N6cnVBO79YmXMdo

peredplata