“Це політичний тиск невідомих осіб”: голова Чернівецької РДА, якому ЗМІ закидали хабарництво, продовжує керувати районом.

Окрім обшуків у приміщеннях районної державної адміністрації, правоохоронці побували і вдома у брата Дмитра Козарійчука.

Голова Чернівецької районної державної адміністрації, у кабінеті якого напередодні правоохоронці провели обшуки, повідомив, що він перебуває на своєму робочому місці та продовжує виконувати обов’язки керівника району.

Про це він розповів у коментарі кореспонденту ІА АСС.

 

Не можна розголошувати деталі

«Згідно ухвали суду вчора правоохоронці проводили обшуки у приміщенні мого службового кабінету. Також обшуки були і вдома у мого брата. Я не можу вам повідомляти багато, бо є деякі моменти, які не дозволяють розголошувати. Але я вважаю, що це політичний тиск, не знаю, з боку кого. Чи знайшли вони щось, я теж не можу сказати. Але потрібно враховувати, що мій брат займається декількома видами бізнесу, тому в нього щомісяця проходять значні суми готівки», – сказав голова РДА.

Обшуки тривали 4 години

Він запевнив, що і надалі продовжує виконувати свої функціональні обов’язки як голова району, оскільки жодних звинувачень йому не висували.

«Станом на сьогодні я знаходжусь на своєму робочому місці і далі продовжую виконувати свої службові обов’язки. Єдине, що можу сказати, що по цій справі я проходжу як свідок. В якості свідка мене допитували. Обшуки в адмінбудівлі тривали близько 4 годин. Все було з рамках чинного законодавства. Правоохоронці поводилися дуже адекватно, все, що вони запросили видати, те і видали їм. Вони виконували процесуальні дії», – додав Дмитро Козарійчук.

Він пообіцяв, що найближчим часом зможе розповісти більше цікавої інформації.

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

peredplata