У Чернівцях проводять службове розслідування щодо роботи звільненого керівника тролейбусного управління

У Чернівцях з керівником тролейбусного управління Петром Проданом не продовжили контракт. Щодо його роботи на підприємстві триває перевірка.

Про це Суспільному сказала прессекретарка міськради Анастасія Кокоячук.

Місяць тому Продана відсторонили від роботи через низку звернень від працівників тролейбусного. До 12 серпня триватиме службове розслідування.

На сторінці у Facebook Продан написав, що йому не дали можливості брати участь у розслідуванні та не оприлюднили результатів.

“Відсторонення від роботи відбулося майже відразу після того, як я сказав меру про непрофесіоналізм працевлаштованих членів його команди. Це було за місяць до закінчення контракту, що позбавило мене прозвітувати про роботу”,  написав Продан.

Водночас відкидає зауваження щодо порушень у роботі на посаді керівника, а призначення розслідування називає безпідставним. Каже, що готовий відстоювати звільнення в суді.

Що відомо

На місцевих виборах у жовтні 2021 року міським головою обрали бізнесмена від партії “Єдина Альтернатива” Романа Клічука.

10 лютого Продана призначили керівником тролейбусного управління. Він — колишній співробітник Укртелекому. Працював у керівництві обласної міліції, а також був заступником начальника обласного управління міністерства внутрішніх справ.

Джерело: Суспільне Буковина

peredplata