За вчинення крадіжок чернівчанина засуджено до 6 років тюрми

Чернівецькою окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 36 – річного мешканця м. Чернівці, за вчинення ним кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжок, вчинених повторно, та поєднаних з проникненням у житло, інші приміщення).

         Так, за період часу з лютого 2019 по жовтень 2019 року чоловік             7 (сім) разів незаконно проникав до житла та підсобних приміщень громадян, які знаходились на території колишньогоСадгірського району м. Чернівці, та викрадав  у останніх майно, яке в подальшому збував на одному із ринків міста.

         Обвинувачений раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних корисливих злочинів.

        30.08.2021 вироком Садгірського районного суду м. Чернівці чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення,передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, та призначено йому покарання, з урахуванням попередніх судимостей, у виді 6 (шести) років позбавлення волі.

Чернівецька окружна прокуратура.

peredplata