Що це означає?

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає:
-Володимир Зеленський, виступаючи на засіданні фракції “Слуга народу” у Трускавці, заявив, що хотів би займати пост глави держави до того моменту, коли він виконає всі свої передвиборні обіцянки.
Зеленський заявив також, що Дмитро Разумков більше не є членом “ЗеКоманди” і відкрито про це сам говорить, тому команда і вирішила його звільнити з посади, куди сама ж його і делегувала. Президент також додав, що Разумков зрадив своїх виборців, які привели його до влади.
Також Володимир Зеленський розкритикував Разумкова за те, що він видав “ОПЗЖ” підписні листи за імпічмент Президента і додав, що зі зрадником уже місяць не спілкувався.
На зображенні може бути: 5 людей, борода та люди стоять
 
 
Зеленський у Трускавці про “справу вагнерівців”
Президент Володимир Зеленський закликав не шукати зраду у “справі вагнерівців”, і тоді всім буде легше.
Про це він заявив на пресконференції у Трускавці 3 жовтня.
“Не треба шукати зради там, де її немає, і буде легше всім”, – сказав Зеленський у відповідь на запитання ЗМІ.
При цьому він підтвердив інформацію про те, що влітку 2020 року мав розмову з президентом Білорусі Олександром Лукашенком, коли в ході спецоперації українських спецслужб бійці з російської приватної військової кампанії “Вагнер” були затримані в Мінську.
“Моє обговорення питання вагнерівців було з Лукашенком по телефону, це правда. Коли вони заїхали автобусами на територію Білорусі, у мене була розмова з президентом, і я йому сказав: там у вас бойовики, й у нас є інформація. Він відповів, що ми вивчимо це питання і обов’язково зробимо все можливе… І все, після цього все”, – сказав Зеленський.
 
 
 
 

peredplata