Дубілета арештували в Ізраїлі

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Друга хороша новина цього дня: Колишній крівник ПриватБанку Олександр Дубілет потрапив під арешт у Ізраїлі
Колишнього керівника “ПриватБанку” Олександра Дубілета взяли під домашній арешт в Ізраїлі та вилучили ізраїльський паспорт. Його екстрадицію запросили відразу дві країни – США та Україна. Зорема з українського боку запит у Інтерпол зробили НАБУ, САП і Генпрокуратура. Генпрокуратура навіть його заочно арештувала (цирк на дроті). НАБУ направило Дубілету в Ізраїль документи про підозру у справі “ПриватБанку”. При цьому, його перевіряють в ізраїльській справі щодо закупівлі вугілля для “Центренерго”.
Цю подію супроводжують цікаві деталі. Автомобіль Олександра Дубілета вилучено і посталено на майданчик поліцейського двору, а домашній арешт пан Дубілет відбуває в курортному місті Герцлія (між Тель-Авівом і Нетанією) у розкішному помешканні, власником якого є… Ігор Коломойський.
Нагадаю, що у США ведеться слідство щодо Ігоря Коломойського і його компаньйона Генадія Боголюбова. Обох їх звинивачують у фінансових шахрайствах і виведенні багатомільйонних коштів із ПриватБанку на офшорні рахунки Швейцарії та придбання нерухомості у Лондоні за відмиті кошти.
На зображенні може бути: 1 особа
 
 
 
 
 

peredplata