АГЕНТУРУ КРЕМЛЯ — ЗА ГРАТИ.

 11 листопада 2021р. о 13:00 під Офісом Президента відбувся мітинг на тему спротиву російській агентурі в органах державної влади.
Учасники мітингу передали звернення Володимиру Зеленському, із наступними вимогами:
✔️ порушити кримінальну справу проти всіх хто готував Харківські угоди, та потім підтримав їх у сесійній залі Верховної Ради України!
✔️звільнити з посади Першого заступника Секретаря РНБО, агента ФСБ, Руслана Демченка;
✔️позбавити звання героя України Володимира Литвина
✔️звільнити з посади Голови Одеської ОДА Сергія Гриневецького
✔️порушити кримінальну справу за фактом державної зради проти Руслана Демченка, та всіх хто готував Харківські угоди
✔️порушити кримінальну справу Першого заступника Секретаря РНБО, Руслана Демченка за участь у «чорних схемах» по торгівлі вугіллям з окупованими територіями?
✔️з’ясувати, яким чином і за які заслуги Руслан Демченко отримав статус «учасника бойових дій».
У мітингу взяло участь понад сто активістів:
Українська народна самооборона – УНСО (Ярослав Лагнюк), ГО «Національний спротив» (Керівник – друг Сталкер), ГО «Перший Спалах» (Максим Бутко), ГО «Українська суспільна ініціатива» (Микола Карпюк), ГО «Сварожич» (Олександр Буряк), ГО «Всеукраїнський рух ветеранів та волонтерів АТО (Собков Олег) та інші.
🛳❕Напроти Офісу Президента була розміщення інсталяція у вигляді паперових кораблів, як нагадування, про державну зраду в рішенні залишити російський флот в Севастополі.
‼️Після мітингу на розі вулиць Банкова і Інститутська був розгорнутий мобілізаційний пункт до виконання мобілізаційних вимог.
 
Національний Спротив
Українська Суспільна Ініціатива
Ярослав Лагнюк
Микола Мельник

peredplata