Щоденно 21 мобільна група на території області перевіряє дотримання правил карантину

З початку року на території області постійно працюють мобільні групи у складі поліцейських, рятувальників та працівників Держпродспоживслужби, які проводять роз’яснювально-профілактичну роботу та роботу з виявлення та документування порушень правил карантину.

Щоденно 21 мобільна група на території області перевіряє близько 650 обєктів господарювання, зокрема: театри, кінотеатри, розважальні заклади, спортивні зали, супермаркети, ринки, готелі, будинки культури, магазини та інші заклади.

Так, упродовж минулого тижня під час перевірок дотримання правил карантину правоохоронці виявили 171 факт порушення карантинних обмежень. За усіма фактами правоохоронці склали на порушників 10 протоколів за частиною 1 статті 44-3 та винесли 161 постанову за частиною 2 статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція закликає чернівчан і гостей міста з розумінням ставитися до карантинних перевірок і суворо дотримуватися протиепідемічних заходів.

peredplata