Депутати Чернівецької облради звернулися до Зеленського з вимогою припинити переслідування Порошенка.

Депутати фракції облради “Європейська Солідарність” виступили з вимогою до вищого керівництва країни припинити переслідування лідера партії “ЄС” Петра Порошенка.

Про це депутати заявили сьогодні з трибуни під час сесії Чернівецької облради
З вимогою виступив заступник голови облради Михайло Павлюк:

“Ви знаєте, що в ці дні Офіс Генерального прокурора спільно з ДБР, обслуговуючи інтереси владної верхівки, виконуючи прямі вказівки Банкової, фабрикує фейкові, нічим не підтверджені звинувачення лідера опозиційної партії. Вони по суті прикривають безвідповідальність влади переслідуванням опозиції”, – вважає Павлюк.

У час, коли ворог нарощує свою присутність на кордонах України, подібні кроки не можна розцінювати інакше ніж підігрування російському агресору, додав він.

І зазначив, що “усі 108 депутатів місцевих рад від партії “ЄС” вимагаєють негайно припинити переслідування опозиції, зокрема лідера “ЄС” Петра Порошенка”.

Нагадаємо, днями Петру Порошенку підписали підозру в держзраді та сприянні тероризму. Його викликали на допит на 23 грудня.

Порошенко тим часом виїхав з України і записав із Польщі відеозвернення, в якому заявив, що має намір повернутися до України у першій половині січня.

peredplata