Контрабандні цигарки допомогла знайти службова собака

Контрабандні цигарки допомогла знайти службова собакаПротягом останніх днів правоохоронці виявили крупну партію контрабандних цигарок.

9 листопада правоохоронцями було вилучено 20 тисяч пачок цигарок без акцизних марок. Тютюнову продукцію вартістю орієнтовно 200 тис. гривень було виявлено на території Глибоки, під час огляду машини з ірландськими номерами, за кермом якої сидів мешканець села Кам\’яна Глибоцького району. Товар вилучили, відкрили кримінальне провадження, яке перебуває під пильним контролем прокуратури, передає Прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Чергову партію, поменше, виявили прикордонники – на пункті пропуску \”Порубне\”. Цигарки провозили двоє громадян Румунії, які рухались в напрямку дому. Винахідливості правопорушникам не бракувало: один приховав 146 пачок у фільтрах для повітря, інший примудрився запхати аж 180 пачок у запасне колесо свого автомобіля \”Форд\”.

А прикордонникам Львівського загону про наявність в автівці прихованих сигарет «підказала» службова собака. Під час додаткової перевірки прикордонно-митна оглядова група виявила тютюн у підлозі цього автомобіля. Автомобіль «Фольксваген» у громадянина України, який намагався перетнути кордон у пункті пропуску «Рава-Руська», вилучили.

peredplata