Арсеній – це один з ключових російських агентів у рясі.

Не пройшло і десять років, як Служба безпеки України нарешті прийшла до уродженця Карелії, громадянина російської федерації Ігоря Федоровича Яковенка, більш відомого під псевдонімом «мітрополіт Арсеній». Цей Арсеній – це ділок московського патріарахату в Україні, російський пропагандист, так званий «намісник» Святогорсткої Лаври, друг януковича і гіркіна-стрелкова.
Навесні 2014 року Арсеній (Яковенко) зустрів і переховував два тижні у Святогорській Лаврі групу спецназу фсб рф під командуванням Ігоря гіркіна-стрелкова. Після цього Арсеній наказав своїм підлеглим приєднатися до підрозділу гіркіна і разом з ним вони рушили на захоплення Слов’янська, Краматорська і Донецька.
Арсеній – це один з ключових російських агентів у рясі. Він прямо причетний до розв’язання російської агресії проти України у 2014.
Найцікавіше, що Арсеній ніколи не ховався! Він весь час сидів у Святогорській Лаврі і ніхто його не чіпав. Він, очевидно, просто вірив у те, що СБУ його не буде чіпати. Очевидно Арсеній мав якісь гарантії.
Зараз СБУ інкримінує Арсенію те, що він здавав російським окупантам позиції Збройних Сил України. А про співпрацю з російськими терористами забули?

peredplata

Залишити відповідь