Буковинське віче – влада кличе!

Буковинське віче - влада кличе!До редакції газети «Час» звернулась група вчителів зі шкіл області з наступною інформацією: на 3 листопада їх змушують бути присутніми на Буковинському Віче. 3 листопада буде вважатися робочим днем і, відповідно, відсутність на заході розцінюватиметься як прогул і потребуватиме написання пояснювальної записки.

Ми звернулись до Департаменту освіти і науки молоді та спорту Чернівецької ОДА з проханням надати коментар з цього приводу. А також відповісти на наступні запитання:

Чи існує якийсь внутрішній наказ щодо визначення 3 листопада 2013 року робочим днем для вчителів? Чи були здійснені керівництвом Департаменту якісь розпорядницькі дії щодо забезпечення присутності вчителів на недільному заході?

Наразі ми очікуємо відповіді.

Нагадаємо, 3 листопада влада планує урочисто відсвяткувати 95-у річницю Буковинського Віча. По місту вже розміщено бігборди з написом: \”Буковинське віче. Європа кличе\”. Погодьтесь, в Європі такі методи організації заходів не практикуються. Тому, схоже тут варто вказати \”Влада кличе\”.

Світлина osvita.ua

peredplata