Капітал Януковича-молодшого зріс утричі

Капітал Януковича-молодшого зріс утричіНа початок листопада 2013 року статок старшого сина президента оцінюється у $ 510 млн, тоді як ще у квітні оцінки були майже втричі меншими – \”всього\” $ 187 млн.

Український журнал Forbes склав список 20 найбагатших донеччан.

На першому місці очікувано опинився Рінат Ахметов, його статки оцінено у $ 14,9 млрд. Це – на $ 500 млн менше, ніж у квітні 2013 року, коли було оприлюднено рейтинг 100 найбагатших українців.

Найдинамічніший учасник списку – старший син президента Олександр Янукович, який посів друге місце. На початок листопада 2013 року, його статок оцінюється в $ 510 млн, тоді як ще к квітні оцінки були майже втричі скромнішими – \”всього\” $ 187 млн. За час, що минув із моменту складання рейтингу топ-100 найбагатших українців, Forbes краще розібрався у структурі бізнесу Януковича-молодшого.

На третьому місці знаходиться Ігор Гуменюк (новий власник державної енергокомпанії \”Донбасенерго\”) зі статком $ 450 млн, на четвертому – засновник ІСД Сергій Тарута з $ 440 млн, замикає п\’ятірку головний спонсор ФК \”Металург\” Олег Мкртчан з $ 412 млн.

До десятки також увійшли Андрій і Сергій Клюєви (видання помістило їх на одну сходинку, оцінивши спільний статок у $ 380 млн), Борис Колесніков, Антон Пригодський, Олександр Тисленко та Едуард Прутнік. За матеріалами: forbes.ua

Капітал Януковича-молодшого зріс утричі

Джерело Дзеркало тижня

peredplata