Повернення \”легітимного\”. Стала відома дата прес-конференції Януковича

Прес-конференція Віктора Януковича відбудеться в Ростові-на-Дону 24 жовтня. Про це повідомили представники ростовських ЗМІ пише \”Обозреватель\”.

Повернення "легітимного". Стала відома дата прес-конференції Януковича

\”Вчора, 20 жовтня, ми отримали в розсилці запрошення на прес-конференцію Віктора Януковича\”, – сказали журналісти.

За словами наших співрозмовників, конференція повинна пройти в конгресному центрі \”Вертол-експо\”, початок анонсовано на 12:00.

\”У запрошенні також сказано, що в ході конференції Віктор Янукович прокоментує текст поширеного раніше передчасно від його імені проекту заяви щодо підтримки \”Опозиційного блоку\”. Нібито на його думку, активна участь у виборах виборців усіх українських регіонів запобіжить захопленню законодавчої влади в країні представниками вкрай правих і ультранаціоналістичниіх сил \”, – зазначили журналісти.

За словами головного редактора одного з ростовських ЗМІ, своїх представників на цю конференцію він не збирається направляти.

\”По-перше, хто він такий? По-друге, все, що він зможе сказати з папірця. ми зможемо потім прочитати в тій самій розсилці\”, – зазначив головред.

Нагадаємо, прес-конференція Віктора Януковича, за інформацією російських ЗМІ, повинна була відбутися 20 жовтня. Крім анонса конференції в мережі був також поширений текст його звернення. У той же час, як повідомив \”Оглядачу\” експерт, Янукович давно перестав бути самостійним політичним гравцем.

peredplata