Останнє відео Кузьми Скрябіна: \”Дякую вам за бардак\”

На офіційному каналі Yotube загиблого Андрія Кузьменка з\’явилось декілька відеозаписів, здійснених самим Андрієм напередодні трагічної загибелі у Дніпропетровській області (Увага! На відео присутня нецензурна лексика)

Відеозаписи датовані 1 лютого 2015 року і, скоріш за все, зроблені на мобільний телефон. На відео Кузьма Скрябін жорстко критикує стан доріг у Кривому Розі та Дніпропетровській області вцілому, пише Gazeta.ua.

\”Я показую вам, депутати і пане президенте, нашу країну – звертається Андрій до керівництва держави. То є траса Олександрія-Кривий Ріг. Дякую вам за то, шо спи**или всі бабки. Не хочете на своїх мерсах і лєксусах сюда на сафарі протрясти свій жирний целюліт\”.
\”Це є наша фінальна точка – Кривий Ріг – продовжує Кузьма, рухаючись своїм автомобілем через вибоїни та яруги.— Якщо ви хочете кататися на яхтах чи на віндсерфінгу, б**дь, чи просто, б**дь, стати на лижі, с**а і повозитися по ріці, то треба просто приїхати у Кривий Ріг. тут є предмет вашої роботи, шановні депутати\” – сказав Кузьма і повторив проїзд перехрестям по глибокій калюжі. Тут люди живуть і мусять через ту х**ню їздити кожний день, а ви навіть не маєте поняття, що десь такі є\” – зазначив співак.

Ще на одному відео Кузьма Скрябін звертається від імені водія криворізького трамваю \”Щоб не бути голослівним. Передаю вам прівєт від воділи того бідного трамваю, який, ку**а, мусить не їздити, а плавати, б**дь, по вулицях. Тому шо в той момент, коли в країні йде війна ви все ж таки ще пи**ите гроші. У вас вистачає совісті, с**а і нахальства, щоб тих людей мати за гавно і заставляти, б**дь, жити їх в такій сраці. Дякую вам за бардак\” – резюмував Кузьма.

Джерело: УНІАН

peredplata