Політолог пояснив, чому Україна знищить Росію

Політолог пояснив, чому Україна знищить Росію Лише поступ України вперед, розвиток та модернізація економіки, успішні та швидкі реформи здатні підштовхнути нашу державу до кращого майбутнього без Росії, яка у процесі цих змін зазнає краху та розпаду

Успішна Україна стане кінцем для імперської Росії, яка повинна розпастися, адже ніколи не модернізувалася і виживала тільки за рахунок розширення своїх територій. Про це в ефірі СК сказав голова “Агентства моделювання ситуацій” Віталій Бала, повідомляють Патріоти України.

“Ми повинні пояснити Заходу, що сьогодні відбувається криза не в Україні, а в Росії. Російська Федерація бореться за своє виживання. Вона може вижити сьогодні тільки за рахунок України. Росія ніколи нічого не модернізувала всередині, а виживала тільки завдяки розширенню своїх територій.
Для них успішна Україна – це не просто кінець режиму Путіна, це можливий кінець існування Росії в тому вигляді, в якому вона зараз є. Чому? Це імперія. Вона повинна розпастися. Рано чи пізно, але це станеться. Але треба, щоб до влади прийшли нормальні політики, щоб не відбулося якихось катаклізмів. Щоб Росія нарешті зрозуміла, що ядерна кнопка існує не для залякування інших народів”, – зазначив Бала.
Джерело: http://patrioty.org.ua/politolog-poyasniv-chomu-ukrayina-znishhit-rosiyu/

peredplata