Артем і вибори

Артем і вибориВже переможець по 204-ому округу та вже народний депутат з колосальною підтримкою виборців в 57% Артем Семенюк, він же родич губернатора Михайла Папієва. Його в політику за руку ввів родич – губернатор. І провів його за руку виборчою кампанією. І майже ні одне відкриття чогось в районах 204-ого округу не проходило без присутності Артема. Цікаво, що об\’єкти будувались, ремонтувались за бюджетний кошт, а Папієв водив з собою лишень одного депутата обласної ради. Чим не порушення права рівності? Але це вже справа прокуратури розбиратися в цьому і майбутньої тимчасової слідчої комісії парламенту.

Факт ж залишається фактом. Людина, ім\”я котрої ще рік тому нічого нікому не говорило, стала народним депутатом.

А ми поки зібрали докази для тієї комісії. Докази офіційні – взяті з офіційного сайту Чернівецької обласної адміністрації. Спершу ми здивувались, побачивши Артема Семенюка разом з очільниками краю та міста під час візиту Філарета (на світлині). Але то був тільки початок.

Отож. Подаємо фотографії з урочистостей протягом жовтня.

Артем і вибори

1 жовтня – відвідин стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування у с. Ленківці Кельменецького району.

Артем і вибори

12 жовтня голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв взяв участь у церемонії відкриття погруддя художника зі світовим ім’ям Миколи Івасюка в місті Заставна

Артем і вибори

17 жовтня голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв у рамках робочої поїздки до Кельменецького району відвідав тамтешню дитячо-юнацьку спортивну школу, в якій зробили капітальний ремонт.

Артем і вибори

17 жовтня голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв відкрив дитячий садок у селі Зелена Кельменецького району.

Артем і вибори

17 жовтня, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв взяв участь в урочистому відкритті дитячого садочка в селі Лівинці Кельменецького району.

Артем і вибори

23 жовтня у селі Недобоївці Хотинського району голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв заклав капсулу під будівництво нової школи на 450 місць.

Артем і вибори

23 жовтня голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв взяв участь в урочистому відкритті міжрайонного відділення гемодіалізу на Хотинщині, у якому зможе обслуговуватися 50 пацієнтів.

І фінальна:

Артем і вибори

26 жовтня голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв взяв участь в урочистому відкритті після реконструкції нового корпусу Кулішівського навчально-виховного комплексу на Сокирянщині.

Знаємо, що того ж дня Артем Семенюк був і на відкритті \”Чебурашки\” на Сокирянщині, але на сайті ОДА його світлин, на диво, не було.

І ще одне спостереження: навала відкриттів, поїздок та ін. речей, які по-іншому як адмінресурсом (бюджетним, інституційним, медійним тощо) не назвеш, почались з жовтня. Відбувались вони чи не щодня. І тоді й на сайті ОДА почав з\’являтися світлини з Артемом Семенюком (про нього, до речі, ні слова в повідомленнях прес-служби). Наразі ж – тиша. Всі вже все відкрили.

Надія ВІРНА

peredplata