На Буковині почали масово перевіряти перевізників

На Буковині почали масово перевіряти перевізників У Чернівецькій області з сьогоднішнього дня Управлінням ДАІ розпочата підготовка до цільової перевірки перевізників усіх форм власності.

Підготовчий період операції «Автобус-2014» буде тривати з 20 по 26 травня. У ході першого етапу будуть сформовані мобільні групи з числа працівників ДАІ та транспортної інспекції, а також розроблений детальний план спільних перевірок суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право надання послуг з перевезення пасажирів автобусами.

З 27 травня розпочнеться другий етап операції. До 20 червня включно мобільні групи перевірять перевізників і водіїв на предмет того, як вони дотримуються вимог безпеки під час перевезення пасажирів, повідомляють у прес-службі УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

Особлива увага звертатиметься на здійснення нерегулярних перевезень, роботу служб безпеки дорожнього руху, зберігання транспортних засобів за місцем стоянки, організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів, проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

peredplata