ВО «Батьківщина» у Чернівцях зрадила Юлії Тимошенко з Фищуком і Порошенком. ВІДЕО

ВО «Батьківщина» у Чернівцях зрадила Юлії Тимошенко з Фищуком і Порошенком. ВІДЕОЦікава ситуація склалася у Чернівецькій обласній державній адміністрації. Зокрема, в управлінні капітального будівництва, яке очолює керівник ВО «Батьківщина» у Чернівцях Олександр Пуршага. Партія, яку він очолює, стоїть у глухій опозиції до партії президента Порошенка та до коаліції. Юлія Тимошенко щодня на чім світ стоїть критикує Петра Порошенка і його БПП «Солідарність». Але це не заважає Пуршазі вірою і правдою служити… і тим, і тим.
Юля каже, що Порошенко особисто відповідає за ситуацію, яка склалася з Саакашвілі.

Пуршага – ні.

Юля каже, що Порошенко руйнує загальнолюдські цінності і принижує у світі Україну. А Пуршага на це не зважає, служить Порошенкові.
Тож коли він діє правдиво: коли за Юлю? Чи коли за Петра? Бо за двох він не може бути.

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук чомусь мириться з такою ситуацією. Він взагалі робить вигляд, що ніякої проблеми тут нема. Може це тому, що сам уже надумав втікати з партії Яценюка «Народний фронт» до АПУ Василя Козака на Буковині? Бо подейкують, що його сват у Глибоцькому та Сторожинецькому районах вже готовий фінансувати АПУ.

Раніше редакція газети «Час» розповіла соратнику Юлії Тимошенко Сергію Власенкові те, що в ОДА на посадах і на службі БПП\”Солідарність\” знаходяться члени ВО «Батьківщина». Він не повірив. Чи робив вигляд, що не вірить. Більше того, хотів звинуватити газету у наклепі. Аби цього йому не дозволити, ми ще раз нагадуємо всім: Юлії Тимошенко, Сергію Власенкові, Петру Порошенку і українському народові – Олександр Пуршага – батьківщинівець при владі в ОДА. Тому на Буковині ВО «Батьківщина» несе повну відповідальність за те, що діє влада.

Коли люди будуть проганяти цю владу, першими гнатимуть членів ВО «Батьківщина».

peredplata