На Одещині знахабнілі \”фанати\” Путіна напали на двох бійців АТО

На Одещині знахабнілі "фанати" Путіна напали на двох бійців АТОНеподалік Одеси переселенці із Луганська напали на українських бійців, які проходили реабілітацію у місцевому санаторії

Неподалік Одеси переселенці із Луганська напали на українських бійців, які проходили реабілітацію у місцевому санаторії. Двох військових, з 72-ї і 93-ї бригад, ледь не до смерті побили приїжджі «прихильники Путіна». Чоловіки, які виїхали із окупації, переконані у тому, що їх домівки бомбили саме ЗСУ, через те і напали на «атошників». Про це у соціальній мережі написав журналіст Роман Бочкала, передає «Преса України».

Бійці самі розповіли Бочкалі цю неприємну історію. Сам журналіст тепер підняв питання «адаптації» таких переселенців.

«Дзвонять бійці і розповідають неприємну історію. На вихідних побили двох хлопців – з 72-ї і 93-ї бригад. АТОшники. Своє відслужили. Проходять реабілітацію в Сергіївці, під Одесою. Ввечері вийшли прогулятися селищем. Типу, перехожий зачепив плечем, і понеслося. Били натовпом. За хлопців хтось заступився. Приїхав наряд. Одного з кривдників скрутили. І коли його пакували, хлопчина кричав «слава Путіну», «ви зруйнували наші будинки». Хлопчина виявився з Луганська. Переселенець. І вся чесна компанія – переселенці. Решту тепер шукають. Постраждалих бійців відвезли в лікарню. Там їм надали першу допомогу. Сьогодні зняли побої. Реабілітація не задалася», – розповів Бочкала.

При цьому, зауважив журналіст, ставлення до бійців у самому лікувальному закладі нормальне. Тут колишнім військовим надають усю потрібну допомогу.

Тим часом Роман Бочкала акцентує увагу на тому, що таких переселенців багато. Їх слід відправляти назад, у кращому випадку, зауважив журналіст.

«У жодному разі не можна екстраполювати ситуацію на всіх переселенців. Я знаю багато прекрасних людей, які переїхали з того ж Луганська. Але реально є і ті, у кого камінь за пазухою. За таке позбавляв би громадянства і відправляв туди, звідки приїхали», – резюмував Бочкала, при цьому додав, що контролюватиме ситуацію.

Джерело: УкрМедіа

peredplata