Суперечка під час застілля: в одному з спальних районів Чернівців порізали власника квартири

Нагадаємо, вночі 19 квітня під час застілля 44-річний житель Чернівців отримав ножові поранення грудей і живота. Тоді ж правоохоронці швидко встановили, розшукали та затримали нападника. Наразі слідчі поліції зібрали всі необхідні докази причетності затриманого до нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

В процесі досудового розслідування слідчі Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що в ніч з 18 на 19 квітня у потерпілого гостював 36-річний раніше судимий буковинець. Коли між чоловіками раптом виникла суперечка, нетверезий гість наніс господарю низку ударів ножем і завдав колото-різані рани грудей та живота.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, ці травми належать до тяжких тілесних ушкоджень, які є небезпечними для життя.

За результатами досудового розслідування слідчі поліції склали обвинувальний акт, вручили зловмиснику та передали до суду для розгляду. Чоловік обвинувачується у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

peredplata