На Буковині онук обікрав власну бабусю: виніс 33 тисячі валюти

Зловмисник проник до будинку звідки викрав понад 30 тисяч іноземної валюти. За скоєне правопорушнику загрожує до 12 років позбавлення волі. 
18 листопада до поліції звернулася 64-річна жителька села Мамаївці Чернівецького району, яка повідомила про крадіжку 10 тисяч євро та 23 тисячі доларів США. 
На місці злочину працювали слідчо-оперативні групи відділення поліції № 2 ( м. Кіцмань ), Чернівецького районного управління поліції, спеціаліст-криміналіст, оперативники УКР і поліцейські-кінологи ГУНП в Чернівецькій області. 
Здійснивши низку першочергових розшуково-слідчих заходів, правоохоронці отримали прикмети ймовірного злодія та оперативно встановили його місцезнаходження. 
Поліцейські з’ясували, що 20-річний онук потерпілої, який проживає також у цьому будинку, скориставшись відсутність бабусі викрав 33 тисячі іноземної валюти. 
Поліцейські затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили в нього речові докази.  
Наразі вирішується питання про повідомлення правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 5 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. 
Джерело : Відділ комунікації поліції Чернівецької області. 

peredplata