Депутат із Буковини, який із перших днів на війні, після втрати ноги повернувся на фронт

 

Головний сержант 2 стрілецької роти Андрій на псевдо “Ведмідь” – батько трьох дітей та депутат Берегометської селищної ради. Він був одним із тих, хто без жодних сумнівів у перший день повномасштабного вторгнення РФ вступив до лав 93 об’єднаного батальйону 107 бригади ТрО ЗСУ.

Про це йдеться у матеріалі служби зв’язків із громадськістю 107 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ

Вже понад півтора року наш герой сумлінно виконує завдання в районі бойових дій. Рік тому отримав поранення, підірвавшись на міні. У результаті йому ампутували кінцівку.

Однак, пройшовши реабілітацію і ставши на протез, він вирішив продовжити нести службу разом зі своїми побратимами. Незважаючи на пережите, пан Андрій продовжує жартувати та посміхатися.

“Я змирився з тим, що нема ноги, ще після третьої операції. І казав тоді: “Прив‘яжіть мені палицю, і я піду собі” – пригадує Ведмідь.
Та щойно дочекавшись протезу, повернувся на військову службу.

“Я не міг не повернутися на службу, тому що у нас є незавершена справа. Знаючи, скільки загинуло наших побратимів, душа не бажала повертатись додому. Адже, поки я можу ходити, то буду допомагати тут хлопцям, чим зможу. Головне -не падати духом у будь-яких ситуаціях. Рано чи пізно ми всі підемо з життя, але якщо йти, то з гідністю, так, щоби внуки та правнуки не казали, що в якийсь момент ти все це просто кинув і не допоміг своїм нащадкам жити гідно”, – розмірковує Андрій про те, чому вирішив продовжити службу навіть після поранення.

peredplata