На маршрут українського морського коридору вийшли кораблі ВМС Богарії та Румунії

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя: 
-ВМС Болгарії і Румунії (морські держави НАТО) вийшли на рейд аби надати безпеку морським зерновозам, які виходять з морських портів України.
Ну, при усій повазі до ВМС Болгарії і Румунії не можу стримати нездорову іронію. Я б навіть написав преамбулу до статті. Віськово-морські сили Болгарії і Румунії проявили небачену сміливість і вийшли на смертельно небезпечний рейд для охорони зерновозів у Чорному морі. Але зрозуміло, що якби Україна своїми морськими дронами не нагнала страху на російських моряків і позаганяла кораблі ЧМ РФ десь по норах новоросійського порту, то й болгарські та румунські кораблі так і лишались на приколі у своїх гаванях.
В даний час в морі спостерігаються сім військових кораблів, шість із яких належать Болгарії, а один Румунії.
В даний час на вказаній ділянці чорноморської акваторії спостерігаються сім кораблів, шість із яких належать Болгарії, а один Румунії, повідомив редактор порталу BlackSeaNews Андрій Клименко на своїй сторінці у Facebook.
У корабельну групу входять три тральщики, мінний загороджувач, два фрегати та один сторожовий корабель.
Особисто я розглядаю й оціюню цю вістку, як дуже важливий факт! Факт про те, що Росія програла морску війну в Чорному морі. Наголошу! Росія програла не морську битву, а програла війну у Чорному морі.

peredplata