У Чернівцях на вулиці Кобилянської презентували фотовиставку присвячену героям «Азову»

 

Про це повідомляють репортери С4.

На виставці представили світлини з книги «Очі Маріуполя» Анастасії Дмитрук. У ній зібрані фотографії, особисті листування воїнів із рідними під час оточення, а також спогади та фрагменти відео з особистих телефонів, які можна переглянути, перейшовши за QR-кодом.

«У нас зараз для декого, мабуть, вже війна стає далека. Кожен переходить у мирне життя. На жаль є ті, кого зараз з нами немає, вони віддали життя за те, що ми зараз з вами тут стоїмо і можемо спілкуватись», – каже організатор виставки Євген Сапожніков.

Чернівчани мають змогу побачити сім стендів з історіями воїнів батальйону «Азов» та зробити донат. Кошти потім передадуть на потреби військових бригад.

У майбутньому міська рада також планує організувати фотовиставку буковинських Героїв.

«У нас є план щодо вшанування тих чернівчан, які загинули. Найближчим часом на певній локації теж матимемо якусь таку зону, де будуть зображення цих Героїв», – зазначив заступник Чернівецького міського голови Юрій Лесюк.

Виставку «Очі Маріуполя» раніше презентували у Львові, Івано-Франківську та Мілані. Чернівчани ж можуть її відвідати протягом 14 днів.

Нагадаємо, раніше у Чернівецькому обласному художньому музеї відкрили виставку воєнної фотографії «Надія. Людські долі під час війни».

peredplata