Хто і що радить Верховному Зеленському

Я не військовий аналітик і тим більше не володію повною інформацією, хто і що радить Верховному. Я просто звичайний український громадянин і спостерігач всього, що робиться із приходом Зеленського на пост преЗЕдента. Крім того, свідок як і всі українці всього того хаосу, який твориться із 2019 року.
Якась дуже дивна тенденція: відкриття кримінальних справ, звільнення і підозри генералам. Недовіра з боку зеленського та ОПи і тим більше під час війни. І всі вони: Павловський, Марченко, Бурба, Муженко, Кривонос, Дудін, Хоренко, полковник Червінський причетні до звільнення України від рашистів, або автори спецоперацій по ліквідації окупантів, але попали під немилість Верховного. Зате всі оці військові отримали визнання як в США так і НАТО.
Як пересічний громадянин України не розумію від слова ,,взагалі” кому це вигідно і яку мету переслідують оті всі 80 з лишнім шептунів (радників) і повчальників із ОПи як і що повинні робити генерали під час війни.
В додаток до цих подій ще одна і дуже важлива. Це критика і накидування із боку Верховного та його підручних із ОПи на Головнокомандувача ЗС України Валерія Залужного. В той час, як Генералітет Альянсу цілком і повністю довіряє Залужному.
А що нарід? А нарід, особливо за вчорашній день, не розуміючи ситуації і не володіючи повною інформацією, стають співучасниками цього всього piz…ця, який спланували в ОПі.
І навіть не задумуються над тим, що ними просто маніпулюють, втираючи у їхні мізки провину Залужного. Зате чомусь всі, особливо у ФБ забули, що тема зрадників України, опезежопців, кротів, колаборантів і призначенців від слуг які співпрацюють із окупантом відійшли на другий план. Ми дійсно хочемо перемогти окупанта?

peredplata