Лижні куртки для національної збірної Росії шили на Закарпатті

 
 
 
НА ЗАКАРПАТТІ ФІРМА ІТАЛІЙЦЯ ПІД БРЕНДОМ “VIST” ШИЛА ЛИЖНІ КУРТКИ ДЛЯ РОСІЙСЬКИХ СПОРТСМЕНІВ, ФОТО З FACEBOOK ВІКТОРА МИКИТИ

На Закарпатті на замовлення “Russia Ski Team” відшивали зимові лижні куртки для національної збірної Російської Федерації з лижного спорту під італійським брендом “Vist”.

Джерело: голова Закарпатської ОВА Віктор Микита у Facebook

Пряма мова: “На одному з підприємств Закарпаття, власником якого є громадянин Італії, приховано виготовляли зимові лижні куртки італійського бренду “Vist” із символікою держави-агресора для національної збірної російської федерації з лижного спорту, замовником котрої є організація “RUSSIA SKI TEAM”.

 

За його словами, цю незаконну діяльність підприємства припинили працівники Нацполіції та СБУ.

Закарпатський журналіст Віталій Глагола оприлюднив відео обшуків, на кадрах – спортивні куртки із символікою РФ та нашивками російських компаній-спонсорів команди. 

Деталі: Цю протиправну діяльність виявили, задокументували та припинили працівники Національної поліції України та Служби безпеки України.

Керівник Закарпаття подякував правоохоронцям за оперативне реагування.

Від редакції: а ще є таке – У селі Вари Берегівського району викрили підприємство, яке шило одяг, в тому числі форменний для росії.
Тривають обшуки. Не вкладається в голові, як таке взагалі можливо.

peredplata