За мужність та високий професіоналізм: військовий з Буковини отримав «Золотий хрест» від Залужного

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний відзначив почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» жителя Сокирянської громади Олександра Чосика.
Олександр Чосик став на захист Батьківщини від ворога з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України. Наразі військовий проходить службу у складі одного із загонів спеціального призначення.
Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного від 01.10.2023 №2279 Олександр Анатолійович Чосик відзначений почесним нагрудним знаком «Золотий хрест». Відзнаку військовий отримав за мужність та високий професіоналізм при виконанні бойових та спеціальних завдань під час проведення штурмових дій.
Приклад служіння Батьківщині Олександр брав зі свої старших братів – Віталія та Андрія, які також військові. В ході російсько-української війни Андрій та Віталій проявили особисту мужність та високий професіоналізм, приймали участь у боях на найбільш складних напрямках фронту, за що були відзначені орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
 Указом Президента України №282/2015 від 23.05.2015, за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Віталія Чосика було нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
 Указом Президента України №198/2023 від 07.04.2023, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, Андрія Чосика було нагороджено орденом «За мужність» третього ступеня.
Дякуємо матері військових –Любові Василівні за виховання мужніх захисників.
Пишаємось славними захисниками і захисницями України, які щохвилини виборюють наше майбутнє!
Дякуємо за мужність та відвагу! Дякуємо за захист і спокій!
 
На зображенні може бути: текст
 
Джерело: Чернівецька обласна рада

peredplata