Буковинські бойові медики отримали нагороди «За спасіння життя»

Відзнакою Чернівецької обласної державної адміністрації нагороджена молода медикиня Олександра Шкварчук, яка разом з побратимами знаходиться зараз в Авдіївці. У квітні минулого року дівчина ще студенткою добровільно вступила до батальйону «Госпітальєри». А згодом була мобілізована до ЗСУ. Медикиня за час служби допомогала рятувати життя бійцям на найгарячіших напрямках.
 
Нагороду «За спасіння життя» передали й Андрію Красовському – лікарю-анестезіологу Чернівецької міської дитячої лікарні. Зараз він працює військовим медиком у прифронтовому госпіталі на Маріїнському напрямку.
 
Нагородженний відзнакою і буковинський лікар Андрій Киричик. Зараз тимчасово виконує обовʼязки начальника медичного пункту 68 окремої єгерської бригади на Лимано-Куп’янському напрямку.
 
«Наші бойові медики – справжній приклад жертовності, незламності і вірності обраній професії. Вони щодня рятують життя тих, хто боронить нашу землю від ворога. Чекаємо наших Героїв вдома із перемогою», – зазначає заступник начальника Управління-начальник відділу фінансового забезпечення Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОВА Олександр Грегуцак, який відвідав медиків на передовій та передав їм нагороди.
 
 
 
 
 
 
 
 

peredplata