Привітання Буданову з днем народження від ГУР: у російському Челябінську згорів літак Су-34

На росії не буває жодного спокійного дня без пожежі чи “бавовни”. Так, у місті Челябінськ країни-агресорки 4 січня згорів бомбардувальник Су-34.

 

В ГУР МО причетні до згорання літака Су-34 у Челябінську

Представники Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомили, що ця подія сталася в ніч на 4 січня на аеродромі “Шагол”. Це летовище розташоване у російському місті Челябінськ, що у понад 2 140 кілометрах від східного кордону нашої держави.

У російському Челябінську згорів винищувач-бомбардувальник Су-34,
– розповіли обізнані джерела в українській розвідці.

У відомстві також зазначили, що за цією подією дійсно стоять представники ГУР МО. Це була їхня успішна операція у глибокому тилу ворога.

 

Раніше українські військові вже збивали російські Су-34

  • Повітряні сили ЗСУ 22 грудня повідомили, що на Херсонському напрямку збили аж 3 російські бомбардувальники Су-34. Після цього окупанти почали бідкатися, що літаки буцімто збили за допомогою системи Patriot, коли ті виконували політ для бомбардування українських міст і сіл.
  • Речник Повітряних сил Юрій Ігнат зауважив, що це збиття літаків показує, що росіяни не вчаться на власних помилках, відправляючи своїх пілотів на вірну смерть. Зокрема, військове командування Росії відправляє своїх пілотів якомога далі в український тил, щоб знищувати об’єкти в глибині оборони.
  • Крім того, командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук заявляв, що ввечері 24 грудня наші захисники збили ще один бомбардувальник росіян Су-34. Це сталося на Маріупольському напрямку.
Джерело: https://24tv.ua

peredplata