Оприлюднено декларацію голови Чернівецького окружного адмінсуду Боднарюка: які статки має родина

Оприлюднено декларацію голови Чернівецького окружного адмінсуду Боднарюка. Сім’я має кілька земельних ділянок розкиданих по області, кілька будинків у селах області, квартири у місті також кілька авт.

І як не дивно, автомобіль за 3 млн грн Теслу, його дружина купила в розпал війни з росією, у серпні минулого року. Саме тоді, коли школярка з Путильщини відрізала свої коси аби продати волосся , а виручені гроші відправити на ЗСУ.
Скільки цим захланним людям ще треба… Коли вони втихомирять свої апетити. Країна у війні, а судді де?.. справедливість буде… тільки коли?

У зв’язку з оприлюдненням декларацій суддів, прокурорів влади Чернівецької області, редакція газети ЧАС звертається до них усіх: майте совість… У нас війна. вам вистачить сьогодні по 25000 грн зарплати. Решту віддайте на фронт, віддайте на дрони воїнам ЗСУ. Усвідомте, якщо воїни не будуть мати зброї, дронів якщо вони не будуть мати набоїв і вас не буде. І не думайте, що ви потрібні будете росії. У них є свої прокурори, судді і чиновники. Україна тільки вам платить високі зарплати. так рятуйте цю Україну.
бо не може її врятувати та дівчинка з Путильшини, яка відрізає коси і гроші посилає на ЗСУ. врятувати її не зможе той хлопчик, який заколядував 17000 грн. і все до копійки віддав на ЗСУ. У цих українських дітей, у пенсіонерів немає ні коштів, ні сил для порятунку Держави. у вас вони є… Якщо нема у вас совісті, то нехай з’явиться страх!

peredplata