Речниця військкомату Буковини розкритикувала тих, хто досі не готовий воювати

 

Фото з мережі

Призов на військову службу не може бути несподіванкою на другому році повномасштабної війни. Час підготуватися був кожному.

Таку думку висловила на своїй фб-сторінці речниця Чернівецького обласного ТЦК та СП Тетяна Гайдащук, передає molbuk.ua

“Дехто обурюється, що призвали (кажуть “забрали”) “неготового до служби чоловіка”. Неготового військовозобов’язаного”! На другий рік повномасштабної війни!

Призов стає “неочікуваним” лише для тих, хто забув про обов’язок, про те, що триває війна. Для тих, кому зручно жилося весь цей час, бо і за себе і за нього воює інший. Чийсь тато, чоловік, брат, син, дочка. У підрозділах, які потерпають від нестачі людей.

Історії про “неготових” не викликають співчуття. Співчуваю тим, хто в госпіталях, хто на фронті, кого ці “неготові”, “ненароджені для війни” залишили без підтримки. Мені шкода свого чоловіка, який вже втратив здоров’я, племінницю, яка не бачить тата, рідних на могилах Воїнів…” – написала Тетяна Гайдащук.

Та певній частині суспільства геть байдуже щодо військових, натомість стало тенденцією захищати права тих чоловіків, які поводяться негідно. Така поведінка нищить країну зсередини, допомагаючи ворогу. І через це ризикуємо втратити країну, зауважує Тетяна.

Раніше molbuk.ua писав про скандал довкола гурту “Інтермецо”, який поскаржився, що його соліста з товаришем працівники ТЦК буцімто викрали на вулиці.

peredplata