“Навіщо нам дороги, якщо наші хлопці гинуть”: у Клічука попросили скасувати тендер на капремонт вулиці М. Заньковецької

 

На сесії Чернівецької міської ради до мера Романа Клічука звернулися, щоб скасували тендер на капітальний ремонт вулиці М. Заньковецької.

Ремонт вулиці мають виконувати цього року і на нього планують витратити 48 мільйонів гривень, пише molbuk.ua.

З трибуни міської ради до депутатів звернулася авторка петиції щодо скасування тендеру Наталя Сандулович.

“Петиція за кілька днів набрала необхідну кількість голосів. Громада проголосувала за те, щоб не ремонтували вулицю М. Заньковецької. Вона ніколи не була пішохідною, невже це не може почекати ще кілька років? А 48 мільйонів гривень, які мають виділити на ремонт, виділити на ЗСУ”, – сказала Наталя Сандулович.

Жінки поскаржилися, що військові потребують дуже багато допомоги, зокрема машини, дрони і навіть турнікети.

“У нас немає сил їм допомагати, нас не вистачає. Як вони реагують на те, що у нас міняють бруківку? Насамперед нам потрібно захисти наших хлопців, бо багато гинуть. Наполягаємо, щоб ви почули громаду і ці кошти направили нашим хлопцям. Навіщо нам дороги, якщо наші хлопці гинуть”, – продовжила Наталя Сандулович.

Жінки просили відмінити тендер зі сльозами на очах. Вони наголосили, що контролюватимуть, як міська рада відреагує на їхнє прохання.

Деякі депутати висловили підтримку жінкам, щоб розглянули петицію щодо скасування тендеру капітального ремонту вулиці М. Заньковецької.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях зареєстрували петицію про скасування тендеру облаштування пішохідної зони на вулиці Марії Заньковецької. Вона вже набрала необхідну кількість голосів.

Під час річного звіту мер Роман Клічук повідомив, що ремонтні роботи на вулиці Заньковецької в Чернівцях розпочнуться тоді, коли будуть сприятливі погодні умови.

Тендер на визначення виконавця робіт на вулиці Заньковецької провели. Єдиним учасником торгів стало тернопільське підприємство “Техно-буд-центр”. Фірма готова ремонтувати вулицю за майже 48 мільйонів гривень.

peredplata