Samsung S23 Ultra: смартфон з надможливостями

Прихильники бренду Самсунг з нетерпінням чекають на вихід флагманських версій. Смартфон Samsung S23 Ultra все ще залишається актуальним, не дивлячись на вихід нових моделей.

Особливості моделі Samsung Galaxy S23 Ultra

Перш за все, варто розібратися з відмінностями від молодших моделей серії S23 та S23 Plus. Смартфон версії Ultra зовсім не схожий на них і це помітно одразу. Перш за все, відрізняється блок камер: тут не три модулі, а одразу п’ять. Звісно, можливості камер також набагато ширші. Варто згадати окремо про основний об’єктив на 200 МП (проти 50 МП на базовій та Плюс версії).

Разом з тим, від попереднього покоління S22 Ultra флагман 2023 року майже не відрізняється. Зовнішні відмінності помітні лише тоді, коли смартфон знаходиться в руках: модель 2023 року отримала більш прямокутні грані (в смартфоні 2022 року вони були дещо округлими). Крім того, S23 Ultra важчий на 6 грамів.

Варто зазначити, що користуватися таким великим пристроєм за допомогою однієї руки досить важко. Однією рукою доводиться тримати гаджета, а іншою запускати додатки. Крім того, в комплект смартфона входить стилус S Pen (схований в корпусі). Він забезпечує зручність при необхідності виконання точних рухів. Наприклад, при малюванні чи створенні ескізів.     

Головні переваги гаджету

Попри досить високу вартість, модель залишається дуже популярною. Це пов’язано з наступними перевагами:

  • революційна камера;
  • довготривала підтримка програмного забезпечення;
  • найкращий екран з автоматичним регулюванням частоти (1-120 Гц);
  • потужні стереодинаміки з басами та багато іншого.

Придбавши даний гаджет у фірмовому інтернет-магазині Samsung, ви станете власником надійного пристрою, який слугуватиме не менше 3-5 років.

 

peredplata