Григорія Решетника зупинили працівники ТЦК: чи вручили ведучому повістку

Популярний український ведучий Григорій Решетник повідомив, що нещодавно його зупинили співробітники ТЦК. Це було під час його поїздки в Одесу.

Ситуація трапилась на вокзалі. Як розповів чоловік, людина, яка зустрічала його з потяга, здивувалась, що знаменитостей теж зупиняють військові.

Решетника зупинили працівники ТЦК

За словами Григорія, працівники військкомату поводили себе коректно та стримано. Вони попросили телеведучого показати документи. Решетник зауважив, що після цього співробітники ТЦК впізнали його. Однак, це не вплинуло на перевірку.

Сьогодні на вокзалі до мене підійшли представники ТЦК. Дуже професійно, інтелігентно й коректно попросили показати документи. Потім впізнали, але це не змінило процес перевірки. Переконавшись, що всі документи в нормі – хлопці побажали гарного робочого дня,
– розповів він.

Ведучий зазначив, що у людей виникають різні ситуації з ТЦК. Однак, він вважає, що кожен громадянин України повинен дотримуватися законів і поважати їх. І не важливо, який статус, соціальне становище чи зв’язки.

Я дорослий хлопець і розумію, що ситуації бувають різними. Проте, вважаю, що ми з повагою маємо ставитись до закону та тих, хто відповідає за його дотримання. Бо це основа! І хотілось би, щоб не тільки прості українці жили за законами,
– додав Григорій.

 

Які зірки проходили комісію у військкоматі

  • Співак Олексій Завгородній зізнався, що був у військкоматі ще на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Також він проходив ВЛК. Однак, тоді працівники сказали артисту, що йому краще займатися власною справою – співати.
  • Актор Тарас Цимбалюк сказав, що йому вручали повістку та він проходив медогляд. Однак, артист вважає, що може приносити більше користі в тилу, аніж на фронті.
  • Ведучий Тімур Мірошниченко також отримував повістку. За словами телезірки, він був у військкоматі ще за кілька місяців до повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Наразі Мірошниченко перебуває на військовому обліку.
  • Волонтер Сергій Притула розповідав, що відвідував ТЦК. Він зазначив, що довкола роботи працівників військкомату, є багато негативу. Однак, до Сергія вони поставилися добре. Притула також успішно пройшов ВЛК.

Джерело: https://show.24tv.ua

peredplata