Освітяни Чернівців передали захисникам 10 ударних дронів

Десять ударних дронів для захисників від буковинських освітян. 

У Чернівцях працівники ліцею №20 зібрали 140 тисяч гривень, щоб придбати безпілотники для воїнів 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

У приміщенні закладу від початку повномасштабного російського вторгнення діє волонтерський осередок. Спершу тут готували приміщення для прийому вимушених переселенців, а потім створили пункт видачі гуманітарної допомоги.

Нині волонтери, які працюють в осередку, а також співробітники ліцею, продовжують плести маскувальні сітки для фронту, роблять окопні свічки та створюють адаптивний одяг для поранених українських бійців. Крім того, у закладі регулярно проводять благодійні ярмарки та оголошують збори на підтримку ЗСУ. 

За словами директора освітнього закладу Віктора Томяка, усі працівники тут вмотивовані і хвилюються за наших воїнів, тож готові підтримувати їх до Перемоги. За небайдужість та активну громадянську позицію голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко оголосив подяки керівнику ліцею та волонтерці Юлії Гончаровій, які їм вручив начальник інформаційно-аналітичного відділу обласної ради Олександр Білоус.

💙💛Дякуємо кожному і кожній, хто продовжує боротись за Україну!

Джерело: Чернівецька обласна рада 

peredplata