Окремий полк CCO «Рейнджер» закликає буковинців разом боронити країну!

Під час інформаційно-рекрутингового заходу в Чернівцях рейнджери проводили майстер-клас з надання домедичної допомоги в бойових умовах, демонстрували роботу БпЛА, представляли різні зразки дронів та стрілецької зброї.
 
Відвідувачі брали участь у вікторинах, розважальних заходах, а на завершення відбувся виступ гурту «Чумацький шлях».
«Захід такого формату саме у взаємодії з представниками Чернівецького обласного ТЦК та СП є першим, і ми сподіваємося продовжити цю практику і в інших місцях. Найбільше, що зараз створює негатив, – це нерозуміння та незнання процесів, тож сьогодні ми хочемо показати, що існування одних неможливе без існування інших. Неважливо, де військові виконують свої обов’язки, бо маємо єдину мету – захист нашої країни», – зазначив командир окремого полку ССО «Рейнджер» на псевдо Бобер.
 
Гості дізнались багато нового про Сили спеціальних операцій, познайомилися з воїнами. А також охочі доєднатися до рейнджерів мали змогу отримати консультації представників центрів комплектування.
 
«Рекрутинг та робота ТЦК є фактично нероздільним процесом, адже в будь-якому випадку основні етапи оформлення рекрути проходять саме через центри комплектування. Ідея виступати єдиним фронтом і демонструвати єдність у такі темні для України часи – це одна з найкращих ініціатив», – зазначила начальник служби зв’язків із громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП майор Тетяна Гайдащук.
 
Захід відбувся під патронатом Чернівецька обласна військова адміністрація та за підтримки Чернівецька міська рада
 
Дізнайтеся більше про Окремий полк CCO «Рейнджер» на офіційній сторінці Рейнджер
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Чернівецький обласний ТЦК та СП

peredplata