На Буковині 3 тергромади отримали майже 6 млн гривень на придбання автомобілів

На Буковині 3 територіальні громади отримали майже 6 мільйонів гривень субвенції з держбюджету на придбання автомобілів (мінівенів, позашляховиків) для мобільних бригад соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.
 
Так, Хотинській та Чернівецькій міським територіальним громадам виокремили – 1 мільйон 966 тисяч 800 гривень і 2 мільйони гривень відповідно, Вікнянській ТГ – 2 мільйони гривень.
 
Окрім цього, для завершення розпочатих у 2023 році робіт з реконструкції, реставрації, добудови, капітального та поточного ремонту приміщення денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, Кельменецька селищна рада отримала 209 тисяч 899 гривень.
 
Нагадаймо, Кабінет міністрів України своєю Постановою від 30.05.2024 № 616 затвердив Порядок та умови надання у 2024 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та / або насильства за ознакою статі.
 

peredplata

Залишити відповідь