На Буковині судитимуть киянина, який пропонував прикордоннику 77 тисяч грн за перетин кордону

За гроші порушник намагався вирішити питання про безперешкодний перетин державного кордону на КПП «Росошани». Співробітники Дністровського районного відділу поліції скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

В ході  досудового розслідування поліцейські встановили: 25-річний житель міста Київ в службовому кабінеті міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Росошани-авто», надав працівнику прикордонної служби понад 77 тисяч гривень за сприяння у безперешкодному перетині кордону на виїзд з України.

Дії порушника слідчі поліції кваліфікували за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Дністровської окружної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні цього злочину.  

Правоохоронці скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом та угодою про визнання винуватості до суду.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata