Буковинець вдарив табуретом по голові свого гостя, від отриманих травм той помер

31 березня до поліції звернулася староста села Мошанець Дністровського району та повідомила, що 54-річний місцевий житель відсутній за місцем проживання. Відомості про вказаний факт поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Для з’ясування всіх обставин на місце події виїхало керівництво та слідчо-оперативна група Дністровського районного відділу поліції. Правоохоронці провели першочергові оперативно-розшукові заходи та встановили, що напередодні буковинець прийшов в гості до односельчанина. Під час спільного розпивання алкоголю між чоловіками виникла словесна суперечка, яка переросла в бійку. В ході конфлікту 61-річний господар наніс декілька ударів дерев’яною табуреткою гостю по голові та тілу. Внаслідок отриманих травм він помер.

Правоохоронці за участю судово-медичного експерта оглянули померлого та виявили тілесні ушкодження обличчя та голови. Відповідно лікарського свідоцтва, смерть настала від закритої внутрішньо-черепної травми з забоєм головного мозку.

 

 

Поліцейські затримали правопорушника та під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили йому про підозру в скоєннікримінального правопорушення за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд задовільнив клопотання слідчих поліції та обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata